Tallers escolars de ciència

Cel Obert oferim dos tallers per a educació infantil (segon cicle: P3-P4-P5): el taller de la llum i el taller astromusical. Els dos es realitzen sense planetari i en el vostre centre. Tots reforcen les àrees d’experiència i desenvolupament adequades a cada edat.

TALLER PER A LLARS INFANTS

 

Taller de la llum

A través del conte "Vega en la recerca de colors" amb ombres i colors els alumnes coneixen alguns planetes, identifiquen les principals diferències entre el dia i la nit i el paper del Sol i la Lluna. L’experimentació amb la llum negra els ajuda a comprendre diferents característiques de la llum. La sala s’omple de màgia quan apaguem els llums i observem com brilla el trosset d’univers que ens envolta. Tot el taller va guiat per unes pistes en forma de carta que ens envia un personatge molt especial...

TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL: SEGON CICLE

 

Taller astromusical

La cançó astronòmica i el ball dels planetes ajuden als alumnes a reconèixer els elements més comuns del Sistema Solar i les característiques més importants dels plantes que el formen. Construeixen els seus propis instruments i poden experimentar amb el taller l’expressió corporal lligada a la música. Les dues cançons i balls són originals de Cel Obert i es canten i toquen en directe. A més a més, s’acompanyen amb imatges de vídeo reproduïdes amb el projector propi de Cel Obert.

 

Porta els tallers de Cel Obert al teu centre escolar

Els petits descobreixen sensacions noves gaudint de l’experiència amb els tallers per a educació infantil de Cel Obert!

Per aquesta edat també el planetari viatger.

Demana'ns la fitxa tècnica dels tallers i reserva plaça!

 

Activitats escolars

 

previous arrow
next arrow
Slider