TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL

TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL

Tallers escolars de ciència

Cel Obert oferim dos tallers per a educació infantil (segon cicle: P3-P4-P5): el taller de la llum i el taller astromusical. Els dos es realitzen sense planetari i en el vostre centre. Tots reforcen les àrees d’experiència i desenvolupament adequades a cada edat.

TALLER PER A LLARS INFANTS

Taller de la llum

A través de la màgica i brillant decoració astronòmica de la sala i el conte de titelles amb llum negra “Les quatre fades de les estacions”, adaptat a cada edat, els infants descobreixen els misteris de cada època de l’any coneixent les fades que fan possible que cada estació s’ompli dels colors i sensacions que li pertoquen. Després ells mateixos experimenten amb la taula de llum que hagueu escollit: taula de llum sensitiva, on exploren diferents olors, colors i textures a partir d’aliments i altres materials quotidians; o bé la taula de llum negra on la màgia es fa realitat i els elements galàctics brillen amb llum pròpia!

TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL: SEGON CICLE

Taller astromusical

La cançó astronòmica i el ball dels planetes ajuden als alumnes a reconèixer els elements més comuns del Sistema Solar i les característiques més importants dels plantes que el formen. Construeixen els seus propis instruments i poden experimentar amb el taller l’expressió corporal lligada a la música. Les dues cançons i balls són originals de Cel Obert i es canten i toquen en directe.

Els petits descobreixen sensacions noves gaudint de l’experiència amb els tallers per a educació infantil de Cel Obert!

Per aquesta edat també el planetari viatger.

Demana’ns la fitxa tècnica dels tallers i reserva plaça!