TALLERS PER A EDUCACIÓ PRIMÀRIA

TALLERS PER A EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Tallers escolars de ciència

Cel Obert oferim dos tallers per a educació primària: el taller de la llum i el taller astromusical. Els dos es realitzen sense planetari i en el vostre centre. Tots reforcen les àrees d’experiència i desenvolupament adequades a cada edat.

TALLERS PER A EDUCACIÓ INFANTIL: SEGON CICLE

Taller astromusical

La cançó astronòmica i el ball dels planetes ajuden als alumnes a reconèixer els elements més comuns del Sistema Solar i les característiques més importants dels planetes que el formen. També construeixen els seus propis instruments i poden experimentar amb el taller l’expressió corporal lligada a la música. Les dues cançons juntament amb els seus balls són originals de Cel Obert i es canten i toquen en directe.

tarifestallers

Taller planetes curiosos

El taller corre a càrrec d’un científic molt peculiar que va extraient de dins de la seva maleta tot d’utensilis i materials del seu laboratori, amb els que els alumnes podran experimentar diferents característiques físiques i químiques dels planetes del Sistema Solar. Una pantalla amb una càmera en directe permet observar amb detall els experiments que s’estan duent a terme.

Els alumnes s’endinsen en l’astronomia de forma experimental gaudint de l’experiència!

Per a primària, també el planetari viatger i el planetari astronòmic.

Demana’ns la fitxa tècnica dels tallers i reserva plaça!