Articles i reportatges sobre les activitats de Cel Obert:

 

LLARS D'INFANTS

saltiro

L’Hospitalet Digital: Reportatge sobre el planetari sensitiu de Cel Obert, “Els infants de la Llar d’infants Saltiró han viatjat per l’espai sense sortir d’Hospitalet.”

VEURE VÍDEO

saltiro

Planetari sensitiu i planetari viatger a l’espai infantil d’aprenentatge Creciendo Juntos: “Desde Cel Obert nos han transportado a conocer los diferentes fenómenos atmosféricos, las constelaciones, los planetas... ¡Ha sido una experiencia muy bonita!”

VEURE VÍDEO / VEURE PUBLICACIÓ

saltiro

Reportatge sobre l’activitat del planetari sensitiu a la Llar d’infants Saltiró “Un viatge per l’espai dels Dracs.”

VEURE VÍDEO

saltiro

Planetari sensitiu a la Llar d’infants Saltiró: “Hem anat a la Lluna, a Mart, a Júpiter i hem vist la Terra des de molt amunt.”

VEURE VÍDEO 1 / VEURE VÍDEO 2 / VEURE ARTICLE

saltiro

Planetari sensitiu a l'Escola d'Educació Especial ASPACE: “Els quatre grups i les seves senyos varem gaudir d’una experiència única i màgica. Un espai diferent, mooolt fosc i amb diferents sensacions.”

VEURE ARTICLE

saltiro

Planetari sensitiu a les Llars d'infants Mirasolet: "Avui planetari a les escoles!!!!”

VEURE FOTOGRAFIES

saltiro

Planetari sensitiu a la Llar d'infants Oikia: "El Dani i la Montse de Cel Obert ens han fet una visita amb el seu impressionant planetari!!! Quan hem entrat a dins, i ens hem adaptat a l'ambient, hem conegut el gosset Perry que ens ha acompanyat en un súper viatge per l'espai.”

VEURE ARTICLE

saltiro

Reportatge fotogràfic sobre el planetari sensitiu i viatger a l'escola Els Xiquets.

VEURE FOTOGRAFIES

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

CENTRES ESCOLARS

saltiro

Planetari viatger i astronòmic a l'escola Pérez Iborra: "Una de les novetats d’enguany que més expectació els va crear va ser el Planetari que es va instal·lar al gimnàs de l’escola."

VEURE ARTICLE I FOTOGRAFIES

saltiro

Planetari astronòmic a la British School of Barcelona, impressions dels alumnes: “A great experience in the planetarium. All interesting information well explained while we were laid down. An entertaining clip in 3D. I recommend this planetarium to everyone!”

VEURE ARTICLE

saltiro

Planetari viatger a l'escola Salesians Sant Boi: “Avui la classe de la Lluna, el Sol i els Planetes hem gaudit de la visita al Planetari. Hem après un munt de coses!!"

VEURE FOTOGRAFIES

saltiro

Planetari viatger al Col·legi Monalco: “Ens hem endinsat en el món de l’Univers, gràcies al planetari Celobert que hem tingut aquests dies al gimnàs de l’escola. Després d’un viatge virtual dins del PLANETARI, hem descobert coses sobre les estrelles, les constel.lacions i els planetes.”

VEURE PUBLICACIÓ

saltiro

Planetari astronòmic a l'escola El Serrallo: "Aquest últims dies hi ha hagut moviment per l’escola! Un planetari instal·lat a l’entrada ha causat sensació. Els nens i les nenes, grans i petits estan gaudint de l’univers sense sortir de casa. .”

VEURE ARTICLE

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

CULTURA I LLEURE

saltiro

Televisió del Baix Llobregat: Notícia sobre la participació del planetari mòbil de Cel Obert a la nit esotèrica d'Esplugues.

VEURE VÍDEO

saltiro

Nits d'astronomia a l'Altafulla Mar Hotel: “Éxito ayer en la 1era noche de Astronomía, hasta 150 clientes alojados pudieron disfrutar en directo del Planetario y las explicaciones de Montse y Dani, los astrónomos.”

PUBLICACIÓ PLANETARI / PUBLICACIÓ TELESCOPI

saltiro

TV Berguedà: Reportatge sobre la participació del planetari mòbil i el telescopi de Cel Obert a la gala dels estels a Queralt.

VEURE VÍDEO

saltiro

Activitat amb el telescopi de Cel Obert al càmping Riudarenes: “Avui hem espiat el cel.”

VEURE PUBLICACIÓ

saltiro

Planetari festiu i taller-espectacle els planetes curiosos al Centre Comercial Illa Carlemany d’Escaldes (Andorra).

VEURE PUBLICACIÓ

saltiro

Valoracions dels adults i nens que van assistir al primer acte de promoció de Cel Obert a la 14a Fira del Medi Ambient de Tàrrega el 2013.

VEURE VÍDEO

saltiro

Reportatge sobre la participació del planetari mòbil a la gala d'estels de Queralt.

VEURE VÍDEO

saltiro

TV3: Participació del planetari mòbil de Cel Obert a la Marató de TV3 a Tàrrega.

VEURE VÍDEO

saltiro

Planetari mòbil de Cel Obert solidari amb la Marató de TV3 a Terrassa.

VEURE ARTICLE MÓN TERRASSA / VEURE ARTICLE NACIÓ DIGITAL

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider